August 26, 2008

What a suprise


Pamečiau savo mokėjimų kortą. Tie kurie mane gerai pažysta, pasakytų - "What a surprise". Macikas viską ir visada pameta - telefonus, raktus, korteles. Kartą netgi esu pametęs batą. Tiesa, tai nutiko dar 1980-jų pradžioje, ir anot mano mamos, aš jau tada šeimyniškius stebinau savo praradimų masteliais - daiktai, maži ir didesni, dingdavo tiesiog man prie jų prisilietus. Trumpam paviešėjus pas savo bendraamžius gryždavau ir be batų, ir be striukės, o paklausus, kur dingo naujai pirkta avalynė, atsakyti negalėdavau. Neprisimindavau.
Kadangi pramazintų daiktų sąrašo tuometu mama nesudarinėjo, dabar būtų sunku būtų įvardinti tikruosius nuostolius. Galbūt, dabar tai ne tiek svarbu, kiek pats faktas, kad aš taip ir nepasikeičiau. Praradimais toliau nesiliauju stebinęs savęs ir kitų.
Taigi, jūsų dėmesiui - paskutinis šviežiausias daiktas mano praradimų saraše - hanza mokėjimų kortelė. Kur pamečiau? Neprisimenu.
Tačiau nėra to blogo kas neišeitų į mano blogą. Trumpai apraudojęs patirtą dar vieną netektį, griebiausi darbo.... oplia, štai turiu 4 mano būsimos kortelės eskizus, kuriuos padabinau vaizdzeliais iš mano blogo. Labai noriu paprašyti padėti man išsirinkti tą vieną vienintelę. Taigi balsuokite (žr. dešinę). Kitą kartą, kai susitiksime galėsiu pademonstruoti kaip "vyglionda v nature".

4 comments:

Ruta Pulka said...

Dar aprasyk apie lygintuvo manija :) ir treniruotes, kurias darai, kad tos manijos atsikratytum.

Sun and Sand said...
This comment has been removed by the author.
Sun and Sand said...

Andriau, aprasyk lygintuvo manija!!! Paspeliosiu - jauciu, visad palieki ijungta lygintuva:) O paskui iseidamas jau laiptines apacioj prisimeni, kad reik patikrint ar isjungtas. Nueini, ziuri - nu aisku, isjungtas:)) Galvoji - be reikalo ejau. Ir man taip buvo, bet labai paprastai. Be treniruociu. Yra pratimas: imi 200 Lt, eini i "TopoCentra" ir perki prosa (kaip mociute sakydavo), kuris issijungia automatiskai. Ner problemu su juo - jei nelygini, ir jis minute neaktyvus, ima ir sau ramiai issijungia.

Ruta Pulka said...

Blecha, geras prikolas, padovanosiu andriui gimtadienio proga lygintuva, kuris issijungia, nes tie rytiniai begiojimai patirkinti, ar isjungtas lygintuvas.... O pratima jis daro toki: kai palygina garsiai turi pasakyti: as isjungiau lygintuva :):)
bet tai lygintuvas cia tik vienas is objektu, ka daryti su pamirstamu namie telefonu, pinigine!!; darbe paliekamais batais, rubais, kurie po to metu metus guli spinteleje, na zodziu reikia kokia tai i galva priminimu sistema instaliuoti.