August 18, 2008

Welcome to Monday

Iš visų savaitės dienų, pirmadienis man nepatinka labiausiai.

Pirmadienio rytas man panašus į nerangų lipimą į šalto vandens vonią, kur tu žinai, kad tavęs laukia plaukiojančios, dar nuo praėjusios savaitės užsilikusios "darbai-mačialkos". Vien jau nuo tos minties, dažną sekmadienio vakarą, mane pradeda lengvai purtyti drebulys.

Kartais pagalovoju, kad kogero pasaulyje yra keletas šaunuolių, kuriems, kitaip nei man, pirmadienis yra didžio įkvėpimo ir įspūdingų darbų, bei pasiekimų diena. Jeigu jiems reikėtų atsisakyti šeštadienio, jie nė nemirktėlėje jį iškeistų į pirmadienį.

Negalėdamas daugiau taikstytis su savo paties blogu požiūriu į pirmadienius, nusprendžiau atlikti mini experimentą ir užvadinau jį "Welcome to Monday". Pakolkas nežinau į ką išsivystys šis ekperimentas, tačiau sumanymas būtų labai paprastas - iškeisti seną, pasyvų ir neryžtingą pirmadienį, į kitą - jauną, linksmą, kūrybingą, kupiną energijos ir veiksmo Pirmadienį.

Apie tolimesnį šio projekto progresą, rezultatus ir įspūdžius, kaip man pavyko įgyvendinti pirmadienio transformaciją, galima bus sužinoti plačiau "Welcome to Monday" pranešimuose, kuriuos pasistengsiu publikuoti kiekvieną mielą pirmadienį.

Taigi, laukite linksmų naujienų iš Pirmadienio fronto...

3 comments:

Sun and Sand said...

Ideja nepavyko, ar siaip kita pirmadieni buvai be ispudziu, kad nera posto? Laukiam progreso :)

Liutauras said...
This comment has been removed by the author.
Sun and Sand said...

Macikai, jei tavo ideja "Welcome To Mondey" bus transliuojama is uzjurio, kai pirmadieniais ryte kelsies Kuboj ir basom po smeli begiosi, o paskui sakysi, kad visgi Pirmadienis gera diena, tai manau, kad teks skelbt tau nuosprendi uz toki draugu darbo produktyvumo mazinima :)))))