September 18, 2008

Aleliuja Santa Monica

Šiandien sukakojo beveik metai nuo mano paskutinės kelionės in amerikę. Prisiminimus apie šį nuostabų nuotykį paskatino Vasara iš kurios ką tik su Rūta gavome šūsnelį smagių nuotraukų.
Liau liau liau, ale buvo linksma, šilta ir smagu ant LA, St. Monica. 100 balų, smagių patapšnojimų, apkabinimų ir viena draugiškas sprigtas Vasarai už patį šilčiausią prieglobstį, rūpestį ir 20 rūpestėlių... visko dabar neišpasakosiu, paliksiu kitiems kartams.
Šį kartą prikabinu fotkę iš Vasaros tėvukų, Liucijos ir Steven'o sodžiaus, katras jaukiai įtaisytas Santa Monica paplūdimio pakraštyje... žalios žolės, balto smėlio ir paties dievo rankomis įkaltų palmių paunksmėje... džinas su toniku, Bombay Safyras, stiklinės ir geras cigaretės dūmas... pakalusi ir linksma Vasy mamelė Liucija, rimtų rimčiausias bajeristas ir nuostabios meninės sielos bei sugebėjimų tėvukas Steven'as...
Vasara, jeigu perskaitysi šį post'ą prašau nuvažiuok pas mamą, perduok jai linkėjimus ir užtaisyk jai gerą gin tonic, nufotkink nuotrauką ir atsiusk man.... aš pratęsiu istoriją.
Aleliuja SantaMonica!

1 comment:

Sun and Sand said...

Ryskiai penktadieniu gyveni :)